• slide-1.jpg

Hoofdgerechten

Schnitzel,
met gebakken champignons, uien en spek
€ 16,00
   
Cordon Bleu,
rijk gevuld met ham en boerenkaas
€ 16,50
   
Spare-Ribs,
geserveerd met 3 koude sauzen
€ 18,50
   
Ossenhaasspies,
Geserveerd met een fijne stroganoff saus
€ 21,00
   
Rib roast,
Heerlijk mals., gekruid varkensvlees aan het bot
€ 17,00
   
Zalmfilet,
geserveerd met dillesaus
€ 20,00
   
Vegetarische maaltijdsalade,
Rijk gegarneerde salade met vegankip-teriyaki
€ 14,00
   
Hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen,
Warme groente en een koude groente.
 
   
Macaronischotel
met Kaas, gebakken Ei, Zilveruitjes en Augurk
€ 10,00
     
  verantwoord frituren  
© Het Busstation.
Free Joomla! templates by AgeThemes | Documentation