• slide-1.jpg

Hoofdgerechten

Schnitzel,
met gebakken champignons, uien en spek
€ 15,00
   
Kip en Ribs,
Spareribs, kipfilet, en pittige kipvleugels
€ 16,50
   
Cordon Bleu,
rijk gevuld met ham en boerenkaas
€ 15,50
   
Spare-Ribs,
geserveerd met 3 koude sauzen
€ 17,50
   
Lendebiefstuk,
met kruidenboter of pepersaus
€ 20,00
   
Runderstoofpotje,
Uren gesudderd runderstoofvlees
€ 18,50
   
Roodbaarsfilet,
op de huid gebakken
€ 18,00
   
Vegetarische Groenteburger,
op een knapperig broodje, rijke garnering en chilisaus
€ 13,00
   
Hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen,
Warme groente en een koude groente.
 
   
Macaronischotel
met Kaas, gebakken Ei, Zilveruitjes en Augurk
€ 10,00
     
  verantwoord frituren  
© Het Busstation.
Free Joomla! templates by AgeThemes | Documentation