• slide-1.jpg

Hoofdgerechten

Schnitzel,
met gebakken champignons, uien en spek
€ 19,50
   
Cordon Bleu,
rijk gevuld met ham en boerenkaas
€ 19,50
   
Spare-Ribs,
geserveerd met 3 koude sauzen
€ 21,00
   
Lendebiefstuk,
geserveerd met pepersaus 
€ 25,00
   
T-ribs,
voor de echte vlees liefhebber
€26,50 
   
 Kipschnitzel XL  € 19,50
   
Sliptong, 
2 sliptongen om zelf te fileren
€ 25,00
   
Vegetarische quiche 
bladerdeeg gevuld met kaas en groente
€ 17,50
   
Hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen,
Warme groente en een koude groente.
 
   
Macaronischotel
met kaas, gebakken ei, zilveruitjes en augurk
€ 13,50
     
  verantwoord frituren  

Bestel nu online bij ons!


© Het Busstation.
Free Joomla! templates by AgeThemes | Documentation